ZADZWOŃ
61 818 15 17
ul.Cmentarna 29 Jasin, SWARZĘDZ
Czynne: PN-PT 8.00-16.00, w SOBOTY po umówieniu telefonicznym

Polityka prywatności

Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) – zwane dalej „RODO” lub „Rozporządzenie RODO”. 

Na stronie  kospol.pl  przykładamy szczególną uwagę do ochrony prywatności i bezpieczeństwa naszych użytkowników. Wchodząc na naszą stronę i korzystając z naszych usług akceptujesz tę politykę wyrażasz zgodę na przetwarzanie podanych przez Ciebie informacji .

 

WYKORZYSTANIE I PRZETWARZANIE DANYCH

Zapewniamy, że wszystkie informacje będą przechowywane i wykorzystywane zgodnie z wymaganiami określonymi w przepisach o ochronie danych osobowych - RODO. Dane osobowe nie będą przedmiotem sprzedaży, nie będą przekazywane, wynajmowane żadnym podmiotom trzecim. 

        Na potrzeby niniejszej polityki prywatności informukemy że:

1) Administratorem Pani/a danych osobowych jest Marcin Kosturski, prowadzący działalność gospodarczą pod firmą  KOSPOL Marcin Kosturski, ul. Cmentarna 29, 62-020 Jasin,                          NIP 777-227-83-83

2) Użytkownikiem jest każdy podmiot, który przegląda zawartość strony www.kospol.pl,

3) Dane (imię , nazwisko, nr telefonu, adres email,) będą przetwarzane w celu zawarcia i wykonania umowy sprzedaży na podstawie zgody na zawarcie i wykonanie umowy sprzedaży

4) Dane mogą być udostępniane podmiotom pocztowym, kurierskim i spedycyjnym w celu prawidłowej realizacji usług .

5) Dane będą przechowywane przez okres wynikający z przepisów podatkowych.

6) Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, żądania ograniczenia przetwarzania.

7) Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa cofnięcia zgody nie ma wpływu na         przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.

8) Ma Pan/i także prawo do przenoszenia danych.

9) Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego jakim jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.


 

Skontaktuj się z nami

Zadzwoń do nas
61 818 15 17

Wyślij e-mail
kospol@kospol.pl

Jak dojechać
Mapka dojazdu

WYSZUKIWARKA PRODUKTÓW



materiały budowlane Poznań, Swarzędz,materiały wykończeniowe.
Polecamy: system do suchej zabudowy, profile, płyty, wkręty, taśmy, wełna mineralna Isover, Rockwool, styropian, cement, porotherm, kostka brukowa Pozbruk, klinkier, okna dachowe Fakro, Velux .

Realizacja: Dpl Agency - Projektowanie Stron WWW